Adri Rijkmans

Home » Hulpverleners » Adri Rijkmans

Praktijkadres

Van der Duijn van Maasdamlaan 14
3445 CB Woerden

Gezondheidscentrum Ronde Venen
Hoofdweg 1
3641 PN Mijdrecht

Gratis parkeren onder het gebouw

 

Finesse Bodyline Clinic
Pompmolenlaan 19-A
3447 GK  Woerden

Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult kost €68,50. Betaalmogelijkheden: bij Adri hoef je niet direct te betalen.  Je ontvangt na afloop van het consult een factuur die je binnen 14 dagen dient te voldoen. De factuur die je ontvangt kun je eventueel declareren bij je zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

Care for Women

Introductie

Soms kun je van je hormonen genieten, maar er zijn momenten dat je heel veel last van ze kunt hebben. Adri Rijkmans kan je daar uitgebreid over informeren. Hormonen zijn betrokken bij vrijwel alle lichaamsprocessen, dit gebeurt doordat verschillende hormonen andere functies hebben. Ons lichaam kent meer dan 40 hormonen. Bij vrouwen kan het zijn dat de balans tussen verschillende hormonen zoek is. Dit kan gebeuren bij de menstruatie, maar ook bij de zwangerschap en de overgang. Vooral die disbalans geeft veel klachten, het kan zelfs leiden tot verminderde kwaliteit van leven. Adri kan je hierin ondersteunen, geeft je adviezen en gaat samen met jou op zoek naar de beste behandeling.


Behandeling

Adri begeleidt, adviseert en coacht vrouwen die zich fitter willen voelen. Krachtiger, actiever, tijd voor het gezin, partner, werk én voor zichzelf. Vrouwen die willen weten waar ze staan en waar ze naar toe gaan. Vrouwen kunnen lang op zoek zijn naar de juiste behandeling. Adri geeft inzicht in wat er in het lichaam gebeurt en legt uit wat een disbalans van hormonen met je kan doen. Veel klachten zijn te herleiden aan hormonen, maar het is belangrijk om alle factoren mee te nemen in de behandeling. Voor alle vrouwen die zichzelf de moeite waard vinden. Die klaar zijn met de opvliegers en neerslachtige stemming, slapeloosheid, pijn en onzekerheid en overgewicht.


Opleiding & Werkervaring

Adri is naast haar functie als Spoedeisend hulp verpleegkundige Care for Women specialiste. Ze heeft na haar opleiding tot verpleegkunde een kader- en docentenopleiding gevolgd. Ook heeft ze gewerkt als team coördinator op een Spoedeisende hulp. Daarnaast heeft zij ervaring als osteoporose verpleegkundige en heeft ze veel trainingen gevolgd op het gebied van psychologie en management .


Indicaties

  • Overgang
  • PMS
  • Menstruatie
  • Anticonceptie
  • Healthcheck
  • Bloedwaardentesten

Ervaringen

“Een luisterend oor en goede adviezen! Na een maand al zoveel resultaten, echt zo fijn! Bedankt Adri!” – Natasja Opdam

_________________________________________________________________________________________________

“Ik zou je nog laten weten hoe het is afgelopen i.v.m. het gebruiken van de Utrogestan en de Estradiol pleister.
De huisarts was hier in eerste instantie geen voorstander van. Toen ik aan gaf dat ik al twee jaar bij jou kom en erg goede resultaten heb i.v.m. de klachten rondom de overgang 
en dat ik bij de huisarts geen gehoor kreeg toen ik met overgangsklachten bij hen kwam, toen trok de huisarts een beetje bij en heb ik kunnen afdwingen om hiermee toch te starten. Ik heb nog wel eerst bloed onderzoek laten doen. De huisarts wilde wel graag weten na een maand hoe het ging. Vanaf het moment dat ik de pleister ben gaan gebruiken zijn de klachten afgenomen en heb ik geen opvliegers meer gehad. 
Ook het vast houden van vocht valt erg mee. Toen ik dit de huisarts vertelde gaf zij aan dat ze dit mee zou nemen om evt bij andere patiënten ook te adviseren. Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp en steun tijdens deze fase in mijn leven. Jouw adviezen en kennis, maar ook je luisteren heeft ervoor gezorgd dat ik op een goede manier door deze periode heen kan gaan.
Heel veel dank hiervoor.”

_________________________________________________________________________________________________

“2 jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht, dacht ik. Ik ben bij allerlei experts geweest om maar beter te worden. Diëten, supplementen, sporten, ademhalingsoefeningen, stressstoplichten, ik probeerde alles uit. Het werd echter, vooral na mijn zwangerschap, alleen maar erger. Ik was doodmoe, bloedsacherijnig, had zeer pijnlijke gewrichten, en had nergens meer lol in. Gelukkig adviseerde een praktijkpsychologe om eerst eens de fysieke oorzaken uit te sluiten, beginnend met mijn hormoonhuishouding. Ze verwees me naar Care for Women en ik kwam bij Adri Rijkmans terecht. Ik kan wel zeggen dat deze twee dames mijn leven compleet hebben veranderd. Ik bleek Oestrogeen dominant te zijn, en werd daar kundig en symptoomgericht bij geholpen. Na een week waren mijn gewrichtsklachten al helemaal weg en nu, 2 maanden later, voel ik me een nieuw mens. De verbeteringen zijn teveel om op te noemen. Ik raad dan ook iedereen met burn-out klachten aan dit eens te proberen. Baat het niet dan schaadt het zeker niet!
Bedankt Adri!”