Alda Bons

Home » Hulpverleners » Alda Bons

Praktijkadres

Alexander Monro Ziekenhuis
Terrein Berg en Bosch
Professor Bronkhorstlaan 10,
gebouw 94 / parkeerplaats 9
3723 MB Bilthoven

Carpe Diem Praktijkcentrum Bilthoven
Soestdijkseweg Zuid 257
3721 AE  Bilthoven

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Betaalmogelijkheden: contant, pin of bank.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

 • Care for Women
 • V & VN
 • CAM Coöperatie
 • BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Verschillende klachten in alle fases van het leven zijn te wijten aan hormonale veranderingen. Care for Women specialiste Alda Bons kan je helpen bij deze klachten. Ze kijkt samen met jou naar de beste behandeling voor jou. Want juist in deze tijd waarin men meer stress ervaart, voldoet voeding niet altijd aan de vraag van het lichaam. Een hormonale disbalans kan veel klachten geven rond de menstruatie, bij een zwangerschapswens, bij de overgang of na behandeling van borstkanker. Wil je je krachtiger en actiever voelen? Minder vermoeid? Minder opvliegers? Beter slapen? Alda kan je hierbij helpen.


Behandeling

Samen kijken jullie naar de klachten en de oorzaken hiervan. Het verhaal wordt in kaart gebracht, je krijgt inzicht in wat er in het lichaam gebeurt en samen zoeken jullie naar een oplossing. Alda geeft lifestyleadviezen en adviezen over de ondersteuning van supplementen. Alda begeleidt, adviseert en coacht vrouwen die zich fitter willen voelen. Krachtiger, actiever, tijd voor het gezin, partner, werk én voor zichzelf. Veel klachten zijn te herleiden aan hormonen, maar het is belangrijk om alle factoren mee te nemen in de behandeling. Ook kun je bij Alda terecht voor een healthcheck.


Ervaringen en opleiding

Alda is al 30 jaar verpleegkundige. 10 jaar geleden heeft ze haar oncologie specialisatie gedaan. Sinds 4 jaar werkt ze in het Alexander Monro Borstziekenhuis op de polikliniek als zorgregisseur. Omdat ze hier veel patiënten tegen komt die tgv de behandeling van borstkanker hormonale klachten hebben is ze zich verder in dit onderwerp gaan verdiepen. Ook veel mensen uit haar directe omgeving worstelen met de gevolgen van de hormonale disbalans. Daarom is zij begonnen aan de Care for Women specialiste opleiding en heeft ze deze in 2017 afgerond.


Indicaties

 • Overgang
 • PMS
 • Menstruatie
 • Anticonceptie
 • Zwangerschap
 • Hormonale klachten tgv behandeling van borstkanker
 • Mastitis