Alies de Haan

Home » Hulpverleners » Alies de Haan

Praktijkadres

De Brink 15
9419 TL  Drijber

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Betaalmogelijkheden: contant of per bank

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is, kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente.

Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women
  • BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

In een rustige omgeving, in haar praktijk in Midden-Drenthe, helpt Alies vrouwen met klachten die ontstaan door hormonale disbalans. Geen vrouw is gelijk, daarom vindt Alies het erg belangrijk om te luisteren naar uw specifieke klachten. Om samen tot een oplossing te komen. Herkenning en erkenning staan daarbij voorop.


Behandeling

Credo van Alies: ”Samen kunnen we de hormonale puzzel oplossen.

U kan bij Alies terecht zonder doorverwijzing van een huisarts. Jong en oud, iedere vrouw heeft te maken met hormonen. En een groot deel ook met hormonale klachten, klachten die niet zomaar over gaan. Erkenning en herkenning zijn daarbij van groot belang. Alies neemt de tijd voor u, zodat u zich gehoord en begrepen voelt.

Klachten ten gevolge van hormonale disbalans kunnen zijn: opvliegers, slecht slapen, stemmingswisselingen, gewrichtspijn, lusteloosheid, moe, spierpijn, migraine, vermoeidheid, menstruatieproblemen, etc. Problemen waar u graag vanaf wil. Aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst gaan we kijken welke klachten voor u het zwaarst wegen. Een consult duurt gemiddeld een uur. Alies gaat samen met u op zoek naar een geschikte behandeling, met behulp van voeding, leefstijl en supplementen. Want met je hormonen in balans, krijgt je leven meer glans.


Opleiding en ervaring

Alies heeft 33 jaar ervaring in de gezondheidszorg, als verpleegkundige in het ziekenhuis en in de thuiszorg. Uit deze kennis en ervaring, de vele hormonale problemen die zij in haar omgeving ziet en een stukje eigen ervaring, heeft Alies zich gespecialiseerd als Care for Women specialist.


Indicaties

  • Overgang
  • PMS
  • PMDD
  • PCOS
  • Anticonceptie
  • Health checks (voor mannen en vrouwen)
  • Menstruatieproblematiek
  • Preconceptie