Celine Vervoorn

Home » Hulpverleners » Celine Vervoorn
Afbeelding profielfoto Care for Women specialiste Celine Vervoorn

Praktijkadres

Gezondheidscentrum het Koetshuis
Koetshuislaan 607
5146 BR Waalwijk

Azaleastraat 26N
4261 CW Wijk en Aalburg
(bij Zorgplein Maaswaarden)

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult kost €72,50. Betaalmogelijkheden: pin, contant of bank.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kun je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women
  • CAM Coöperatie

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Hormonen, vrouwengezondheid en gynaecologische problematiek spreken Celine Vervoorn erg aan. Na haar opleiding tot verpleegkundige begon ze in 2013 aan de opleiding Care for Women specialiste. Nu adviseert zij vrouwen van alle leeftijden met uiteenlopende klachten die vaak veroorzaakt worden door hormonale schommelingen. Het geeft haar een voldaan gevoel als ze een cliënte kan helpen en haar een oplossing kan bieden.

Credo van Celine: “Doorlopen met klachten is echt niet nodig. Er is in veel gevallen een oplossing.”


Behandeling

Wil je een afspraak maken bij Celine? Dat kan heel eenvoudig. Je hebt namelijk geen doorverwijzing van je huisarts nodig, dus het is helemaal niet nodig om door te lopen met allerlei klachten. Tijdens de intake brengt Celine je klachten in kaart, ze vertelt je wat er gebeurt in je lichaam en geeft je handvatten hoe je hier mee om zou kunnen gaan. Samen met Celine zoek je naar een oplossing, waar jij je goed bij voelt. Persoonlijk, betrokken en deskundig. Zo zorgen jullie er samen voor dat jij de regie over je hormonen weer terugkrijgt.


Opleiding en werkervaring

Celine is verpleegkundige bij Buurtzorg Nederland en heeft daarnaast een aanvullende opleiding in vrouwengezondheid gevolgd. In februari 2014 opende Celine haar praktijk in Wijk en Aalburg en sinds juni 2015 is er ook een praktijk gevestigd in Waalwijk.


Indicaties 

  • Overgang
  • PMS
  • Menstruatieproblemen
  • Advies bij zwanger worden
  • Schildklier
  • Spier- en gewrichtsklachten
  • Hoofdpijn/migraine