Chantal Triebels

Home » Hulpverleners » Chantal Triebels

Praktijkadres

Neerhem 56
6301 CJ  Valkenburg

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Betaalmogelijkheden:
– Op rekening
– Contant
– Met een betaalverzoek

Afspraak maken

Aangesloten bij

 • Care for Women
 • KNOV
 • BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Mijn naam is Chantal Triebels, ik ben 44 jaar en werk nu zo’n kleine 20 jaar als verloskundige en echoscopiste. Ik heb inmiddels veel vrouwen mogen begeleiden in onze verloskundigenpraktijk.

Vanuit de overtuiging dat ik als verloskundige veel meer voor vrouwen en hun gezondheid kan betekenen, ben ik me steeds meer gaan interesseren en verdiepen in zorg rondom hormonale klachten. In mijn zoektocht hiernaar kwam ik uit bij Care for Women en ben ik de opleiding tot Care for Women specialist gaan volgen.

Vanaf maart 2020 kunnen vrouwen met uiteenlopende hormonale klachten en vragen dan ook bij mij terecht, voor advies op maat en begeleiding in alle leeftijdsfasen.


Behandeling

Maak je een afspraak bij mij dan gaan we tijdens het intake gesprek samen bekijken welke klachten een rol spelen. Je krijgt inzicht in je klachten en een advies op maat om je klachten te verminderen of helemaal te verhelpen.

Hierbij kun je o.a. denken aan een advies wat betreft leefstijl, voeding en supplementen. Fijn om te weten is dat je geen verwijzing nodig hebt vanuit je huisarts en dat de consulten vanuit de meeste zorgverzekeraars worden vergoed in een aanvullend pakket, zonder dat het van je eigen risico af gaat. Naast deze zorg kun je ook terecht voor preventieve zorg in de vorm van een Healthcheck en adviezen ter preventie van o.a. hart- en vaatziekten, diabetes, e.a..


Opleiding en ervaring

Ik werk al bijna 18 jaar met heel veel plezier als verloskundige samen met mijn 2 collega’s in onze verloskundigenpraktijk in Valkenburg aan de Geul. De laatste 10 jaar maak ik ook echo’s in onze praktijk. Voor komend jaar staat op de planning dat wij zelf spiralen gaan plaatsen. Dit sluit natuurlijk prima aan op de kennis over anticonceptie vanuit Care for Women.

Voordat ik aan de opleiding tot verloskundige begon, heb ik mijn HBO-V diploma gehaald. Ik heb dus ook een verpleegkundige achtergrond.


Indicaties

 • Zwangerschapswens
 • Gezond zwanger worden
 • Anticonceptie
 • Menstruatiestoornissen zoals: PreMenstrueelSyndroom (PMS), PCOS, Endometriose
 • Overgangsklachten
 • Preventiezorg:
 • Health check individueel en voor bedrijven
 • Informatiebijeenkomsten, presentaties over hormonale onderwerpen voor groepen, bedrijven, organisaties