Fabiola Pinas

[yoast-breadcrumb]

Praktijkadres

Kebajastraat 3-7
1336 NA Almere

 

Edvard Munchweg 123
1328 MK Almere

 

Midwaystraat 9
1339 NM Almere

Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult kost €64,50. Betaalmogelijkheden: pin, contant of bank.

Afspraak maken

Omdat Fabiola tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij Care for Women. Zij zijn te bereiken via het landelijk telefoonnummer 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online web agenda.

Aangesloten bij

Care for Women

Introductie

Fabiola Pinas is in 1964 geboren en werkt al meer dan 20 jaar als verpleegkundige. Fabiola is empathisch, straalt rust uit, is flexibel en praktisch. Hormonen hebben een grote invloed op ons leven. Ze beïnvloeden onder ander onze stofwisseling en ons liefdesleven. Heel nuttig en prettig allemaal. Er zijn echter momenten dat je ontzettend last kunt hebben van je hormonen. Denk bijvoorbeeld aan de menstruatie en de overgang. Fabiola kan je daar uitgebreid over inlichten en voorlichten. Door haar ruime ervaring kan ze jou klachten in een breder perspectief plaatsen.

Credo: Ik gun vrouwen een blij, klachten vrij en zorgeloos leven.


Behandeling

In haar praktijk gaat zij samen met jou op zoek naar een passende oplossing voor jouw problemen. Hormonen kunnen de primaire oorzaak zijn van de klachten, terwijl andere factoren zorgen voor verergering en/of het in stand houden van de klachten. Vrouwen denken vaak dat klachten erbij horen en lopen te lang door. Fabiola wil helpen om de oplossing voor hun klachten te vinden om zo te voorkomen dat ze niet meer normaal kunnen functioneren. Haar doel is om samen met jou een oplossing te vinden voor de klachten. Fabiola vindt het belangrijk dat vrouwen blijven genieten van het leven en geen last ervaren van hun hormonen. In een consult dat een uur duurt neemt zij de tijd voor je. Een verwijzing van een arts is niet nodig.


Opleiding & Werkervaring

Fabiola werkt al meer dan 20 jaar als verpleegkundige in verschillende instellingen en werkvelden. Ze heeft gewerkt als verpleegkundige in de ouder en kind zorg, als wijkverpleegkundige en als schoolverpleegkundige. Momenteel werkt ze naast haar praktijk als Care For Women specialiste als psychiatrisch verpleegkundige in het AMC in Amsterdam.


Indicaties

  • Menstruatieklachten
  • Passende anticonceptie
  • Gezond zwanger worden
  • Balans werk en privé
  • Slecht slapen en vermoeidheid
  • Overgangsklachten
  • Voedingssuppletie
  • Coaching