Henriëtte Bottema

Home » Hulpverleners » Henriëtte Bottema

Praktijkadres

Panjerdweg 9
7958 PT  Koekange

Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult kost €72,50. Betaalmogelijkheden: pin, contant of bank.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

Care for Women

Introductie

Henriëtte helpt vrouwen die last hebben van een verstoorde hormoonbalans. Dat kan de oorzaak zijn van overgangsklachten, depressieve- of stemmingsklachten na de geboorte van je kind of problemen rondom de menstruatie. Ook kan zij helpen bij de keuze van de anticonceptie die bij jou past. Henriëtte heeft aandacht voor jouw verhaal en helpt jou op een persoonlijke en deskundige manier om weer de juiste balans te vinden. Zodat jij weer kunt genieten van het leven!

Credo van Henriëtte: “A happy woman is a beautiful woman”


Behandeling

Voor een consult bij Henriëtte heb je geen doorverwijzing van de huisarts nodig. In het eerste gesprek (van ongeveer drie kwartier) luistert Henriëtte naar jouw verhaal. Waar heb je last van? Met welke vragen zit je? Samen met jou brengt ze je klachten, vragen en problemen in kaart. Vervolgens kijkt ze samen met jou welke stappen nodig zijn om tot een oplossing te komen. Het is belangrijk dat jij je daarin kunt vinden, alles gebeurt in overleg! Doel is dat jij je na een paar consulten weer energiek en in balans voelt.

“Er is bijna altijd een oplossing voor het ongemak dat je treft, ook jij kunt weer energiek en blij in het leven staan!”


Opleiding en werkervaring

Henriëtte is sinds 2001 actief als specialiste bij Care for Women. Ze kon op dat moment al vertrouwen op zo’n 30 jaar ervaring als verpleegkundige. Henriëtte combineert specialistische kennis op het gebied van de vrouwelijke hormoonhuishouding met een gedegen medische kennis én ervaring. Ze geeft als Care for Women specialiste lezingen voor onder meer personeelsverenigingen, bedrijven, organisaties en vrouwennetwerken.


Indicaties

  • Overgang
  • Anticonceptie
  • Menstruatieklachten of PMS (premenstrueel syndroom)
  • Ontzwangeren