Ingeborg den Breejen & Jennifer Wijnberg

Home » Hulpverleners » Ingeborg den Breejen & Jennifer Wijnberg

Praktijkadres

De Drieslag 30
8251 JZ Dronten

Meentweg 1
8224 BP Lelystad

Wethouder Jansenlaan 340
3844 DG  Harderwijk

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Betaalmogelijkheden:
Direct per pin

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer:
088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

 • Care for Women
 • BIG register

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Ingeborg en Jennifer zijn beide opgeleid als verloskundige. Op zoek naar een nieuwe uitdaging en uitbreiding van hun kennis, hebben ze beide in 2020 de studie voor Care for Women specialiste gevolgd. Het voelt als een verrijking om naast de kennis over vrouwen die ze al hadden nu nog meer kennis te hebben over vrouwen met betrekking tot hormonen. In hun praktijk nemen ze de tijd om jou te leren kennen, naar je verhaal te luisteren en op zoek te  gaan naar de beste oplossing en behandeling. Dat doen ze samen met jou, want een advies dat aansluit bij jouw leven en jouw wensen levert het beste resultaat op. Verder zijn vrouwen én mannen van harte welkom voor het laten doen van een healthcheck.

“Het in balans brengen van je hormonen, geeft zoveel rust in je leven.”


Behandeling

Zij werken vanuit 2 locaties; je kunt bij hen in Dronten en Lelystad terecht. Je kunt een afspraak maken door middel van hun digitale agenda of door hen te bellen. Voorafgaand aan elk consult, vul je een digitale vragenlijst in. Tijdens het intakegesprek brengen ze je klachten in kaart. Je persoonlijke verhaal staat hierbij centraal. Ze geven je uitleg over de hormonale processen in je lichaam en je krijgt de eerste adviezen mee waarmee je direct aan de slag kunt. In de volgende consulten bespreken ze hoe het gaat en geven ze zo nodig nieuwe adviezen mee om de beste manier te vinden om je hormonaal in balans te krijgen. Ook werken zij met voedingssupplementen en zonodig bloedonderzoek.


Opleiding en Werkervaring

Ze hebben beide lange tijd een maatschap gehad in Dronten waar ze met veel plezier hebben samengewerkt als verloskundige en echoscopiste. Door hun jarenlange ervaring kennen ze de huisartsen en de gynaecologen in de regio goed waardoor ze, zo nodig, laagdrempelig met hen kunnen overleggen. In hun praktijk als Care for Women specialisten, kunnen ze zowel hun ervaring en vaardigheden uit de verloskunde als hun passie voor  vrouwengezondheid optimaal inzetten.

“Luister naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen.”


Indicaties

 • Menstruatieproblemen (PMS, hevig bloedverlies, PCOS, endometriose)
 • Anticonceptieadvies
 • Gezond zwanger worden/kinderwens
 • Vroege overgang
 • Overgang
 • Stemmingswisselingen
 • Stress
 • Vermoeidheidsklachten
 • Vragen rondom seksuologie (verlaagd libido, pijn bij het vrijen, vaginale droogte)
 • Healthcheck (voor mannen én vrouwen met als doel gezond ouder worden en/of risico’s in
  kaart brengen)