Jolanda Wenneker

Home » Hulpverleners » Jolanda Wenneker

Praktijkadres

Burg. Kehrerstraat 41
7002 LB Doetinchem

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is, kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente.

Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Jolanda Wenneker (1967) is in de zomer van 2022 gestart met haar praktijk als Care for Women specialist in Doetinchem. Zij heeft haar praktijk aan huis. Jolanda is getrouwd en heeft 2 volwassen dochters. Na ruim 30 jaar te hebben gewerkt als doktersassistente in de huisartsenpraktijk werd het tijd om haar kennis te gaan verbreden en verdiepen. Disbalans in hormonen heeft ze jarenlang voorbij zien komen. Jong en oud worstelt hiermee. Hoe mooi is het dan om met al je kennis en kunde vrouwen te gaan helpen om weer liefde voor haar eigen lijf te gaan voelen.

Jolanda: “Krijg de regie over je hormonen weer zelf in handen”.


Behandeling

Je kunt bij Jolanda terecht zonder verwijzing van je huisarts. Aan de hand van een intakegesprek, waar ze ruim de tijd voor je neemt, wordt in kaart gebracht wat je klachten zijn en maak je een persoonlijke plan hoe dit te gaan aanpakken. Na het eerste consult krijg je de eerste adviezen al mee zodat je gelijk aan de slag kan gaan. In het vervolgconsult ga je kijken wat er evt nog meer nodig is om weer helemaal ‘de oude’ te worden. Al je vragen en verwachtingen komen uitgebreid aan de orde. Of je nu voor overgangsklachten komt, menstruatieproblemen of vragen over anticonceptie. Ook voor een health check kun je bij haar terecht (ook mannen). Hier wordt gekeken naar een aantal bloedwaarden, bloeddruk, gewicht, en leefstijl.


Opleiding en ervaring

Jolanda is in 1988 begonnen als doktersassistente. Van 2006-2015 (en momenteel ook weer) heeft zij daarnaast op de Huisartsenpost Oude IJssel gewerkt als triagist. Tevens heeft ze de laatste 6 jaar in de huisartsenpraktijk als praktijkmanager gewerkt. Werken met en voor mensen ligt haar toch beter dan achter de schermen zorgen dat alles reilt en zeilt. Daarom de keuze voor hormoonspecialist voor vrouwen. Door alle bij- en nascholingen in de afgelopen 30 jaar heeft ze een brede blik op de medische kennis.


Indicaties

  • Overgangsklachten
  • PMS (Pre Menstrueel Syndroom)
  • Menstruatieklachten
  • Anticonceptie advies/vragen
  • Vermoeidheidsonderzoek
  • Healthchecks (Vrouwen en mannen)