Margriet van der Goot

Home » Hulpverleners » Margriet van der Goot

Praktijkadres

Praktijk aan huis
De Weer 11
1504 AG Zaandam

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder het eigen risico.

Zie hiervoor de polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult van 1 uur kost 80,00 euro.

Betaalmogelijkheden: bankoverschrijving

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is, kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente.

Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women

niet BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Vrouwen zijn het sterke geslacht, daar is Margriet van overtuigd. Maar we moeten ook behoorlijk wat incasseren! Onze hormonen hebben ons een groot deel van ons leven in hun greep, en daar kunnen we behoorlijk last van hebben. Problemen rondom menstruatie, zwangerschap, anticonceptie, overgang – het zijn zaken waar we allemaal in meer of mindere mate mee te maken hebben, maar we niet vaak over praten en ons zelfs soms voor schamen. Zonde, want er is bijna altijd iets aan te doen! Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom, alles is bespreekbaar en niks is gek. In de spreekkamer wordt soms gelachen en gehuild, en samen wordt gezocht naar de beste manier om je weer jezelf te laten voelen.

Naast persoonlijke consulten in de praktijk in Zaandam, biedt Margriet ook telefonische, Skype- en wandelconsulten aan.


Behandeling

Tijdens het intakegesprek brengen we je klachten in kaart, naar aanleiding van je verhaal en een vooraf ingevulde vragenlijst. Margriet geeft uitleg over de hormonale processen in je lichaam en je krijgt de eerste adviezen mee waarmee je direct aan de slag kunt. In de volgende consulten kijken we hoe we de behandeling verder kunnen finetunen om naar de beste oplossing te komen. Deze zal doorgaans bestaan uit voedings- en leefstijladviezen en eventueel voedingssuppletie. Alles gaat in overleg en wordt zo veel mogelijk afgestemd op jouw leven, je persoonlijkheid en je wensen voor je gezondheid.


Opleiding en ervaring

Na haar opleiding tot verloskundige en de masterstudie Verloskunde/Evidence Based Practice heeft Margriet gewerkt als waarnemend verloskundige, richtlijnonderzoeker en beleidsmedewerker. Daarna was zij een aantal jaar zelfstandig creatief ondernemer, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan: ze verlangde weer terug naar de gezondheidszorg. Als Care for Women specialiste komen zowel haar opgedane kennis en vaardigheden als haar passie voor vrouwengezondheid optimaal tot hun recht.


Indicaties

  • Overgangsklachten
  • Menstruatieklachten
  • Premenstrueel syndroom (PMS)
  • Anticonceptieadvies
  • Zwangerschapsvoorbereiding/gezond zwanger worden
  • Stress/vermoeidheid