Marike Leijerzapf

Home » Hulpverleners » Marike Leijerzapf

Praktijkadres

Gildeplein 17
1445 GP Purmerend

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is, kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente.

Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

Care for Women

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Als Care for Women specialiste begeleidt Marike vrouwen in een periode van hormonale disbalans. Vanaf juli 2022 is zij gestart als specialiste in Purmerend. Al ruim 20 jaar werkt zij als verloskundige met vrouwen. In dit werk ziet zij hoe mooi en sterk vrouwen kunnen zijn, maar soms ook kwetsbaar en niet zichzelf door veranderingen in de hormoonbalans. Nu zijzelf en veel vrouwen in haar omgeving in de fase van de overgang zijn gekomen, ziet zij weer wat hormonale disbalans kan doen. Door haar opleiding weet zij dat er veel te doen is aan deze klachten. Zij hoopt dan ook dat jij een afspraak maakt zodat jullie samen aan de slag kunnen zodat jij je snel weer goed en jezelf kunt voelen!


Behandeling

Marike is er voor vrouwen van alle leeftijden. Bij problemen rond de menstruatie, met vragen over anticonceptie, bij een kinderwens maar zeker ook bij PMS of overgangsklachten. Daarnaast kunnen zowel vrouwen als mannen terecht bij haar voor een healthcheck. Door goed naar jouw klachten te luisteren, probeert zij samen met jou te achterhalen wat de beste weg is naar de oplossing van het probleem.


Opleiding en ervaring

Sinds 2001 is Marike werkzaam als verloskundige, in zowel de 1e als de 2de lijn. In 2022 is zij gestart als Care for Women Specialiste.


Indicaties

Professionele hulp bij hormonale problemen bij vrouwen:

  • De overgang/menopauze
  • PMS
  • Menstruatieproblemen
  • Anticonceptie
  • Kinderwens
  • Vermoeiheidsproblemen
  • Healthcheck