Miek van den Boogaard

Home » Hulpverleners » Miek van den Boogaard

Praktijkadres

Zeekraal 3
4617 JC Bergen op Zoom

 

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Het consult dient na afloop per pin of contant te worden voldaan. Ook is het mogelijk om bij Miek een factuur te ontvangen en deze binnen 14 dagen te voldoen. De factuur die je ontvangt kan je achteraf eventueel declareren bij je zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women
  • CAM Coöperatie
  • BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Sinds 2012 adviseert en begeleidt Miek van den Boogaard vrouwen met klachten of vragen met betrekking tot gezondheid in relatie tot hormonen. In haar praktijk ziet ze voornamelijk (jonge) vrouwen met premenstrueel syndroom (PMS), vrouwen met overgangsklachten en vrouwen die klachten hebben na behandeling van borstkanker. Zij hoopt met haar kennis en ervaring veel vrouwenlevens een stuk aangenamer te maken tijdens de lastige ‘hormoon’ tijden.

Credo Miek: ‘Mensen verdienen de beste zorg die voorhanden is’


Behandeling

Tijdens de consulten krijg je meer inzicht in jouw klachten. Er wordt aandacht besteed aan mogelijke vermindering van klachten door voedings- en leefstijladviezen. Voor een betere (hormonale) balans in het lichaam adviseert Miek regelmatig specifieke voedingssupplementen op basis van de klachten. Hiermee zijn vaak goede resultaten te behalen. Meestal is na 3 consulten al een duidelijke vooruitgang te zien. Met focus op preventie wil Miek vrouwen vroegtijdig screenen op risicofactoren en geeft ze persoonlijke adviezen. Samen met jou wordt naar oplossingen gezocht die bij jou passen.


Werkervaring en opleiding

Miek is BIG-geregistreerd verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. Al meer dan 30 jaar werkt ze met passie in de gezondheidszorg. Ze heeft ervaring in verschillende sectoren in diverse functies. Kwaliteit van zorg heeft altijd een belangrijke plek ingenomen in haar werk. Haar wetenschappelijke achtergrond met analytische kwaliteiten in combinatie met het ‘zelf aan het bed staan’ en een groot empathisch vermogen en flexibiliteit maken Miek tot een prettige en deskundige specialiste.


Indicaties

  • Overgang
  • Menstruatie
  • Anticonceptie
  • Borstkanker
  • Vermoeidheid
  • Stemmingswisselingen/depressieve gevoelens
  • Risico check onder andere hart- en vaatziekten, botontkalking