Nicole Elshof

Home » Hulpverleners » Nicole Elshof
Afbeelding profielfoto Care for Women specialiste Nicole Elshof

Praktijkadres

Dinsdagmiddag, woensdag en donderdagochtend
Grenslaan 26
8017 BH Zwolle

Dinsdagochtend
Vrouwencentrum “de Bakerraad””
Tesselschadestraat 55A (ingang Betje Wolfstraat)
Zwolle

Donderdagmiddag en vrijdag
G&W Gezond en Wel winkel
Vispoortenplas 2
Zwolle

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 82,50 euro.

Betaalmogelijkheden: contant of bank.

 

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kun je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

 • Care for Women
 • NVVS (Nederlandse Vereniging voor Seksuologie)
 • VvAA
 • CAM Coöperatie
 • BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Nicole Elshof is moeder van 3 kinderen, ze heeft een passie voor gezond en lekker koken en ze houdt ervan om buiten te zijn, zowel om te sporten als om te ontspannen. Ze werkt al ruim 25 jaar in de zorg en adviseert en begeleidt in haar praktijken, te Zwolle, vrouwen van alle leeftijden bij klachten die kunnen ontstaan door hormonale disbalans.


Behandeling

Bij Nicole kun je terecht zonder doorverwijzing van een huisarts, dus doorlopen met klachten is helemaal niet nodig. Tijdens de zeer uitgebreide intake zorgt Nicole dat alle klachten en mogelijke oorzaken aandacht krijgen. Tijdens de consulten biedt Nicole inzicht in wat er precies gebeurt in je lichaam. Als hormonen de regie overnemen, kun je daar als vrouw last van hebben. Je gaat samen met Nicole op zoek naar de beste oplossing voor jou, die bij jou past en die jij kan integreren in jouw leven. Je leert veel over je eigen lichaam, op die manier krijg jij de controle terug over je hormonale veranderingen zodat klachten afnemen en je weer beter kan functioneren.


Werkervaring & Opleiding

In de 25 jaar dat Nicole verpleegkundige is, heeft ze ervaring opgedaan in het ziekenhuis, de thuiszorg (buitenland) en de IND. Ook heeft zij ook in de gevangenis gewerkt. Daarnaast is ze geregistreerd seksuologisch hulpverlener. Nicole is zeer deskundig en heeft een groot netwerk van zorgverleners met wie ze regelmatig overleg heeft om kennis en ervaring uit te wisselen. Hierdoor blijft haar kennis op niveau.


Indicaties

 • Overgang
 • Premenstruele klachten
 • Menstruele klachten
 • Ontzwangeren
 • Anticonceptie
 • Seksuologie
 • Hormoon therapie bij vrouwen kanker
 • Alle vragen rondom seksuologie: verlaagd libido, pijn bij het vrijen, vaginale droogte
 • Adviezen gericht om de darmfunctie en darmflora vanuit ontzuring principe
 • Ook geeft Nicole presentaties en inleidingen over ziekteverzuim ten gevolge van de overgang en ander hormonaal leed voor bedrijven, vrouwenclubs, organisaties etc.

Ervaringen

“Was ik maar 2 jaar eerder naar Nicole gegaan! Wat heeft zij mij goed geholpen, ik kan mezelf weer zijn”- Anja S. Zwolle 47 jaar“Nicole was de eerste persoon bij wie ik kwam, die mij en mijn klachten serieus nam, sterker nog, ze heeft mij uitgelegd hoe mijn lichaam werkt en wat er moest gebeuren …”’- Marianne v.d. W Kampen 51 jaar.” Wat fijn om mijn zorgen over mijn seksleven te kunnen delen en vervolgens meerdere oplossingen gepresenteerd te krijgen” – Sigrid B. Dalfsen 34 jaar“Ik was de wanhoop nabij, ik voelde me toenemend somber, totdat iemand mij attendeerde op Care for Women. Nicole heeft voorkomen dat ik aan de antidepressiva ben gegaan.” – Jannie d. L Zwolle 42 jaar.