Paulien Evenblij

Home » Hulpverleners » Paulien Evenblij

Praktijkadres

Plantsoenstraat 12
7411 HT  Deventer

Hulkestein 9
7339 AW Ugchelen

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Betaalmogelijkheden:
– Factuur

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is, kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente.

Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women
  • BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

In haar praktijk in Deventer en Ugchelen geeft Paulien begeleiding, voorlichting en advies aan vrouwen van alle leeftijden. Klachten die ontstaan zijn door een hormonale disbalans, kunnen veel invloed hebben op je leven. Door goed naar je te luisteren en jouw klachten in kaart te brengen, zal Paulien samen met jou zoeken naar mogelijkheden om deze klachten te verlichten of op te lossen.


Behandeling

Tijdens de intake komt er meer zicht op de ernst en de oorzaak van de klachten. Paulien geeft inzicht in de hormonale processen in je lichaam en hoe je die op een positieve manier kunt beïnvloeden. Zij geeft adviezen over gezonde leefstijl en zoekt samen met jou naar oplossingen die passen bij jouw situatie. Ook zal zij eventuele gezondheidsrisico’s met je bespreken en adviezen geven hoe je die kunt voorkomen of beperken.


Opleiding en Werkervaring

Paulien is een allround verpleegkundige. Zij heeft vanuit haar jarenlange werk onder andere veel ervaring opgedaan met het begeleiden van patiënten en het coachen naar een gezondere leefstijl. Omdat dit in alle levensfases van de vrouw een belangrijk aandachtspunt is, komt deze ervaring haar goed van pas in haar werk als Care for Women specialist.


Indicaties

  • Overgang
  • PMS
  • Menstruatieklachten
  • Anticonceptie
  • Gezond zwanger worden
  • Stress
  • Healthcheck

Ervaringen

Ik heb helemaal geen klachten meer. Door Paulien is de oorzaak gevonden en door aanpassingen is alles enorm verbeterd. Heb nergens meer last van en heb weer energie.


Deskundig, ervaren, prettig in de omgang, duidelijk.


Prettig contact, open houding en kennis van zaken. Door te praten en een luisterend oor is mij duidelijk geworden wat de overgang voor mij inhoudt. Dit geeft inzicht en rust. Resultaat is goed. Leefstijl advies en ondersteuning in voedingssupplementen daar kan ik verder mee. Ik was al op de goede weg. Ik heb een steuntje in de rug gekregen.


Paulien is erg professioneel en vakkundig. Neemt alle tijd en luistert aandachtig.


Neemt de tijd, komt professioneel over en geeft goede adviezen. – Natasha S.


Oprechte interesse, veel inlevingsvermogen en zeer kundig. Ik heb ontzettend veel aan haar gehad en ik kan haar echt aanbevelen!


Paulien is een hartelijk persoon met veel kennis. Ze had een luisterend oor en gaf je alle tijd voor je verhaal. – Caroline M.