Renata Knijff

Home » Hulpverleners » Renata Knijff

Praktijkadres

Binnenweg 17
3245 AA  Sommelsdijk


Van Weel- Bethesda Ziekenhuis Poli Gynaecologie
Stationsweg 22
3247 BW  Dirksland

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder het eigen risico. Zie hiervoor de polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 80,00 euro.

Betaalmogelijkheden: pin, contant of bank.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is, kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente.

Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • CAM Coöperatie

niet BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Verschillende klachten in alle fases van het leven zijn te wijten aan hormonale veranderingen. Care for Women specialist Renata Knijff kan je helpen bij deze klachten. Ze kijkt samen met jou naar de beste behandeling. Een hormonale disbalans kan veel klachten geven rond de menstruatie, bij een zwangerschapswens, bij de overgang, na een gynaecologische operatie of na behandeling van borstkanker. Wil je je krachtiger voelen? Minder vermoeid zijn? Minder opvliegers? Minder stemmingswisselingen? Beter slapen? Renata kan je helpen!

”Hormonale Krachten, gezond zonder klachten”.


Behandeling

Samen kijken jullie naar de klachten en de oorzaken hiervan, je krijgt inzicht in wat er in het lichaam gebeurt. Doordat je inzicht krijgt in wat er gebeurt, leer je bewuste keuzes te maken. Veel klachten zijn te herleiden aan hormonen, maar het is belangrijk om alle factoren mee te nemen in de behandeling. Samen zoeken jullie naar een oplossing. Renata geeft advies over een gezonde leefstijl en adviezen over de ondersteuning van supplementen. Ook kun je bij Renata terecht voor een health check.

”Leer zelf de baas te blijven over je hormonale schommelingen”.


Opleiding en ervaring

Renata is al 18 jaar operatie-assistente. Na haar opleiding tot operatie-assistente, ging ze zich steeds meer interesseren voor de gynaecologische operaties. Deze interesse heeft haar er toegebracht om zich te specialiseren in de gynaecologische ingrepen. Wat haar steeds meer bezig ging houden waren de hormonen en wat hormonale veranderingen met zich mee brengen. Vaak is er in de reguliere zorg te weinig tijd om extra aandacht te besteden aan de hormonale veranderingen van de vrouw. In 2017 is ze begonnen aan de opleiding Care for Women specialist.


Indicaties

  • Overgang
  • Hormonale klachten t.g.v. behandeling van borstkanker
  • PMS
  • Gezond zwanger worden
  • Zwangerschap
  • Anticonceptie
  • Advies en begeleiding rondom PCOS en endometriose. Helderheid en inzicht welke adviezen de reguliere zorg geeft en hoe je klachten op een natuurlijke manier kan ondersteunen.
  • Preventie osteoporose, hart- en vaatziekten
  • Advies over gezonde leefstijl