Samira Boes

Home » Hulpverleners » Samira Boes

Praktijkadres

Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769GM, in Soesterberg

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Samira Boes werkt inmiddels al 35 jaar lang als verpleegkundige. Zij heeft al die jaren in verschillende organisaties gewerkt en veel facetten van het vak mogen ervaren. Daarnaast heeft zij de opleiding overgangsspecialiste gevolgd en inmiddels succesvol afgerond! Haar praktijk is gevestigd in Huis Ter Heide (nog in aanbouw), Soesterberg en Amersfoort.

Samira: “Evenwicht in je leven is balans in je hormonen.”


Behandeling

Met een goed ondersteunend advies probeert zij jouw klachten te laten verminderen. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld voeding en leefstijl, bewegen, adviseren in hormoontherapie, gebruik van voedingssupplementen of een combinatie hiervan. Meestal zijn 2 of 3 consultenten voldoende om jou een goed advies te kunnen geven. Deze consultenten worden (vaak) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.


Indicaties

  • Overgangsklachten
  • Vermoeidheid
  • Menstruatieklachten
  • Zwanger worden
  • PCOS