Sandra Hendriks

Home » Hulpverleners » Sandra Hendriks

Praktijkadres

Vitas
De Wielstraat 20
4112 JT Beusichem

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Betaalmogelijkheden:
Per factuur achteraf

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is, kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente.

Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women
  • BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Sandra Hendriks is werkzaam bij Vitas. In haar jarenlange ervaring als fysiotherapeut merkte zij dat veel onbegrepen (lichamelijke) klachten bij vrouwen het gevolg kunnen zijn van een verstoring in de hormoonhuishouding.
Het dagelijks leven van vrouwen kan hierdoor ernstig worden beïnvloed, zowel privé als in het werkzame leven (op allerlei vlakken).
Als Care for Women specialiste moedigt Sandra u aan niet langer te blijven doorlopen met deze klachten. Kom, vertel uw verhaal en ga samen met Sandra op zoek naar de oorzaak en vooral naar de oplossing.
De juiste hormonen balans is de basis van een gezond en gelukkig leven!


Behandeling

In het eerste gesprek heeft Sandra voldoende tijd om uw klachten, vragen en verwachtingen op een rijtje te zetten. Samen kijken jullie naar de invloed die leefstijl, voeding en eventuele stress hebben op uw klachten.
U krijgt uitleg over hoe hormonen werken en wat er gebeurt als de werking ervan verstoord wordt. Bewustwording, inzicht krijgen in en begrijpen wat er in uw lichaam gebeurt is de eerste stap naar verandering.
Samen met Sandra zoekt u naar een praktische oplossing die bij uw persoonlijke situatie en behoeften aansluit. Dat vraagt soms om bewuste keuzes te maken die niet altijd makkelijk zijn.
In het volgende gesprek kijken jullie of de gekozen oplossingen werken, is er uiteraard ruimte voor
vragen en kan het behandelplan eventueel worden bijgesteld.


Opleiding en Werkervaring

Sandra heeft ruim 25 jaar ervaring als all-round fysiotherapeut. Haar aandachtsgebieden zijn bekken en bekkenbodemklachten, handen en longrevalidatie. Wekelijks organiseert zij groepswandelingen in het kader van méér en samen bewegen in de buitenlucht.
Als Care for Women specialiste hoopt Sandra bij te dragen aan meer begrip voor specifieke vrouwen klachten én een betere vrouwengezondheidszorg.


Indicaties

  • Overgang
  • Vervroegde overgang
  • Menstruatieproblemen zoals PMS
  • PCOS / Endometriose
  • Anticonceptie vragen
  • Zwangerschap
  • Stress en hormonen