Shirley Tilburg

Home » Hulpverleners » Shirley Tilburg

Praktijkadres

Roosendaal

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Mijn naam is Shirley Tilburg, specialiste met een luisterend oor een aandacht voor de problemen van de cliënt, om na een gedegen analyse tot een passend advies te komen.


Behandeling

U kunt terecht zonder verwijzing van de huisarts. Als u een afspraak heeft gemaakt kunt u alvast een vragenlijst op de website invullen. Aan de hand daarvan ga ik bepaalde onderwerpen met u behandelen en de verbanden met uw huidige problemen leggen. Ook kan er een healthcheck gedaan worden.


Opleiding en Werkervaring

Ik heb geruime tijd als verpleegkundige op verschillende gebieden in de zorg gewerkt. Ik zag ook veel medewerkers, die klachten van de menopauze hadden en gehinderd werden in hun werk, privé en sociaal leven.

Om deze vrouwen een helpende hand te kunnen bieden, ben ik me gaan verdiepen in de problematiek rondom de overgang. Naar aanleiding daarvan ben ik de opleiding voor overgangsconsulente gaan volgen.

Door het volgen van deze opleiding is mijn basis verbreed, waardoor ook vrouwen met een andere indicatie bij mij terecht kunnen.


Indicaties

  • Overgangsklachten
  • Menstruatieproblemen
  • Endometriose
  • Stress
  • Vermoeidheid