Sophia Visser

Home » Hulpverleners » Sophia Visser

Praktijkadres

Fitnessclub Schagen
Kaagweg 21
1741LC Schagen

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Betaalmogelijkheden: de rekening wordt achteraf digitaal verstuurd en dient binnen 2 weken betaald te worden.

 

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women
  • CAM Coöperatie
  • BIG-geregistreerd

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Sophia Visser is een enthousiaste en warme verpleegkundige, sinds 2011 werkzaam bij Care for Women, en begeleidt vrouwen met hormonale problemen in Schagen en regio. Sophia richt zich vooral op vrouwen met Pre Menstruele klachten en overgangsklachten. ”Hormonale klachten kunnen heel divers zijn. Te denken valt aan stemmingswisselingen, depressieve klachten, het ultrakorte lontje, in huilen uitbarsten om die ene foute opmerking, slaapproblemen, 0,0 zin in seks, opvliegers en pijnlijke gewrichten”, aldus Sophia. Sophia is geboren in 1966, ervaringsdeskundige met overgangsklachten, en heeft 2 zonen (1996 en 1999). Naast haar werk is zingen van klassieke werken haar hobby, en ze gaat wekelijks naar wandelbootcamp.

Credo van Sophia: “Gun het jezelf om lekker in je vel te zitten, ook in een periode waarvan velen zeggen dat je er maar gewoon doorheen moet. Er is echt wat te doen aan je klachten!”


Behandeling 

Bij Sophia kun je terecht zonder verwijzing van je huisarts. Op maandagochtend, dinsdagen (ook de avond) en woensdagen staat haar agenda open voor afspraken. Tijdens de consulten krijg je meer inzicht in wat hormonale disbalans met je lichaam doet en vooral wat je er zelf aan kunt doen om weer meer grip op je leven te krijgen. Samen bekijken we welke oplossingen het beste bij jou passen. Sophia noemt het hormonaal
puzzelen met voeding, leefstijl, zo nodig orthomoleculaire ondersteuning, en uitleg over hormoontherapie waarom dat soms juist heel effectief kan werken.


Opleiding en werkervaring 

Sophia is BIG geregistreerd verpleegkundige en heeft veel ervaring in de preventieve gezondheidszorg. Naast het werk als Care for Women specialiste is Sophia adviserend verpleegkundige bij Argonaut-MediFirst; een bedrijf dat sociaal medische advisering voor vluchtelingen met verblijfstatus doet. De afwisseling van beide banen en doelgroepen is erg verfrissend!


Indicaties

  • Overgang
  • Pre menstrueel syndroom
  • Menstruatieproblemen
  • Anticonceptievragen
  • Healthchecks (ook voor mannen)
  • Libido problemen en seksualiteit

Ervaringen

“Sophia is iemand bij wie je je direct op je gemak voelt en waar je met de meest intieme vragen terecht kunt. Ze neemt royaal de tijd om te luisteren waar ze advies of tips kan geven. Een echte aanrader voor alle vrouwen die met klachten rondlopen . Blijf er niet mee rondlopen maar vraag advies aan Sophia!”“Via mijn bekkenbodemfysiotherapeute kwam ik terecht bij Sophia. Zij maakt het, voor mij vervelende onderwerp, vaginale droogte, bespreekbaar en biedt duidelijke handvatten en oplossingen. Wat een verschil met een paar maanden geleden! Niet alleen heel fijn voor mij, maar ook voor mijn partner.”


“Zeer prettig, eerlijk en open persoon.”


“Deskundig. Duidelijk. Luisterde goed.”


“Goed luisteren en eerlijk advies, terug komen via de mail om te vragen hoe het is, maakt dat ik me gehoord/serieus genomen voel. Professionele en geduldige uitleg.”


“Sophia kan goed luisteren en analyseert het probleem, waarna ze opties geeft hoe er mee om te gaan.”


“Heel prettige en toegankelijke persoon met een professionele visie.”


“Sophia is een prettig persoon, rustig en heeft veel begrip en kennis.”