Trudie van Nieuwenhuizen

Home » Hulpverleners » Trudie van Nieuwenhuizen
Afbeelding profielfoto Care for Women specialiste Trudie van Nieuwenhuizen

Praktijkadres

Piet Heinlaan 42-C
2341 SL Oegstgeest

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult kost €72,50

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kun je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

Care for Women

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Als Care for Women specialiste, weet Trudie van Nieuwenhuizen als geen ander wat je als vrouw meemaakt op het moment dat je te maken krijgt met hormonale problemen. Overgangsklachten, menstruatieproblemen of problemen met zwanger worden? Trudie kan je als geen ander helpen. Ze luistert naar je, brengt je verhaal in kaart en zoekt samen met jou naar een oplossing. Daarnaast kun je bij Trudie ook terecht voor advies over anticonceptie en healthchecks. Door middel van bloedafname wordt er dan gekeken naar het cholesterol en suikergehalte. Ook wordt de bloeddruk gemeten en je BMI bepaald. Je krijgt gelijk de uitslag mee, samen met een concreet advies.


Behandeling

Een goede behandeling, begint altijd met het in kaart brengen van de klachten. Op gestructureerde wijze, zal Trudie dit samen met jou oppakken. Vervolgens wordt er gekeken naar de mogelijkheden om klachten te verminderen. Vanuit de reguliere geneeskunde of complementaire/alternatieve geneeskunde wordt gekeken welke behandeling het beste bij jou past. Alle factoren, inclusief jouw wensen, worden hierin meegenomen. Gelukkig vergoeden inmiddels de meeste zorgverzekeraars de consulten bij Trudie vanuit verschillende aanvullende verzekeringspakketten. Je kunt hiervoor je eigen polis raadplegen. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt zelf een afspraak maken.


Opleiding & werkervaring

Trudie heeft haar opleiding, met succes, gevolgd bij het Care for Women Instituut. Hét kenniscentrum op het gebied van vrouwengezondheid. Vanuit hier volgt zij ook de verplichte nascholing. Hierdoor is zij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Indicaties

  • Overgangsklachten
  • Overgangsklachten bij borstkanker
  • Menstruatieklachten
  • Premenstrueel Syndroom
  • Hevig bloedverlies
  • Zwanger worden
  • Anticonceptie
  • Vermoeidheid
  • Healthcheck