Willeke den Brok

Home » Hulpverleners » Willeke den Brok
Afbeelding profielfoto Care for Women specialiste Willeke den Brok

Praktijkadres

Praktijk Vitaal Oss
Hermelijnedreef 3
5343 XC Oss

Meerstraat 22
5366 KB  Megen

 

 

Vergoeding & prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw arts is niet nodig. Een consult kost €72,50. Betaalmogelijkheden: contant, pin of op factuur die je binnen 14 dagen dient te voldoen

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het landelijk telefoonnummer: 088-4420442. Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aangesloten bij

  • Care for Women
  • CAM Coöperatie

Introductie

Het vrouwenlichaam is bijzonder, uniek en krachtig maar heeft een gevoelige hormoonhuishouding die ontregeld kan raken. Dit merk je rondom de eisprong, de menstruatie, na de bevalling of tijdens de overgang. Er kunnen klachten optreden als hoofdpijn, stressgevoelens, concentratieverlies, opvliegers, nachtzweten en slaapproblemen. Als vrouwenspecialiste helpt Willeke den Brok vrouwen om inzicht te krijgen in hun lichaam en hun hormonen, in alle leeftijdsfasen.

“Welbevinden en vitaliteit maken de vrouw krachtig. Maar soms gooien de hormonen alles in de war en raak je uit balans. Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk!”


Behandeling

Willeke vindt het belangrijk om goed te luisteren naar jouw klachten. Tijdens het intakegesprek staat ze hier uitgebreid bij stil en probeert ze samen met jou zicht te krijgen op het klachten patroon. Je krijgt meteen de eerste tips en adviezen. Tijdens het vervolgconsult gaat Willeke gericht aan de slag en geeft ze verder uitleg over wat er gebeurt in en met jouw lichaam. Eventuele oplossingen die bij je passen worden besproken. Jij kiest mogelijke oplossingen die voor jou werken. Willeke luistert, adviseert en neemt hiervoor de tijd. Met als doel om je de regie terug te laten krijgen over jouw lichaam. Je voelt je weer sterk, krachtig, zelfbewust en trots.


Opleiding & Werkervaring

Als Care for Women specialiste werkt Willeke vanuit haar praktijk in Oss. Daar houdt ze zich bezig met alles wat met vrouwen en hormonen te maken heeft. Tevens is ze al jaren met veel plezier werkzaam in de gezondheidszorg als verpleegkundige en als coach. In haar Care for Women praktijk ondersteunt ze in alle rust en ruimte de vrouwen die deze ondersteuning nodig hebben. Een prachtige combinatie , vindt ze. Dus loop niet te lang door met je klachten. Er is steeds meer bekend over hoe je hormonen invloed kunnen hebben op lichaam en geest. Laat het uit de taboesfeer komen en maak het bespreekbaar; je kunt er wat aan doen.


Indicaties

  • Overgangsklachten
  • PMS
  • Menstruatieklachten
  • Anticonceptie
  • Zwangerschap
  • Advies over gezonde leefstijl