Onderzoeken

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Naast het bieden van hulp aan vrouwen met hormonale klachten kunnen vrouwen ook voor verschillende onderzoeken bij de Care for Women specialiste terecht. Zo is er een gezondheidscheck voor vrouwen boven de 50 jaar en heeft Care for Women contracten met laboratoria voor bloedonderzoek. Ook voor deze onderzoeken kun je rechtstreeks zelf een afspraak maken bij een Care for Women specialiste bij jou in de buurt.

Health check

Vanuit Care for Women vinden wij dat een gezondheidscheck bij iedere vrouw boven de 50 jaar een must is. Na de overgang neemt immers het risico op hart- en vaatziekten en andere ziekten snel toe. Deze APK van het lichaam kan helpen tijdig inzage te krijgen in jouw risico op dit soort aandoeningen. Dit stelt je in staat om tijdig maatregelen te treffen om het risico te verlagen. Gezond ouder worden na je 50e begint met een goede voorbereiding. Deze speciale health check bij de Care for Women specialiste kan daar bij helpen.

Vermoeidheidsonderzoek

Veel vrouwen hebben last van vermoeidheid. Enerzijds omdat er veel op hun bordje ligt, anderzijds doordat er soms tekorten ontstaan die niet tijdig gesignaleerd worden. De Care for Women specialisten hebben een overeenkomst met verschillende laboratoria. Zij kunnen samen met jou een bloedonderzoek aanvragen, waarbij gekeken wordt naar de meest voorkomende tekorten.