PMS Test

Home » PMS Test

Heb je iedere maand last van klachten, zoals hoofdpijn, buikkrampen, een opgeblazen gevoel, eetbuien etc? Heb je het vermoeden dat deze veroorzaakt worden door je hormonen? Voel je je soms alsof je twee persoonlijkheden in één maand hebt? Dan kan het zijn dat je last hebt van PMS. Het Premenstrueel Syndroom. Via onderstaande PMS test krijg je wat meer inzicht in of jij misschien last hebt van PMS.

In de PMS test komen lang niet alle klachten voor die je kunt hebben als gevolg van PMS. Dat zijn er namelijk meer dan 150. Alleen de meest voorkomende klachten staan benoemd. De test geeft dus een indicatie, maar als er niets uitkomt hoeft dit niet te betekenen dat jouw klachten geen onderdeel kunnen zijn van het Premenstrueel Syndroom.

Betere diagnostiek of een persoonlijk advies noodzakelijk?

Maak dan een afspraak bij een Care for Women specialiste. Zij is gespecialiseerd in hormonale problemen, waaronder PMS, en bovendien zelf ook vrouw. Zij is dé persoon die samen met jou kan kijken of je klachten hormonaal zijn en vervolgens gericht op zoek kan gaan naar de juiste behandeling. De meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult zelfs vanuit aanvullende verzekeringen en een verwijzing van je huisarts heb je niet nodig.

Doe hieronder de PMS test en kom erachter of jouw klachten PMS gerelateerd kunnen zijn

 https://apps.apple.com/nl/app/pms/id1317928891?l=en