“Toen ik met Krista in contact kwam, was ik erg wanhopig. Ik ben een jonge meid van 22 die in de bloei van haar leven moest zijn, maar herkende mezelf niet meer terug.
Ik had last van een depressie, vermoeidheid, onverklaarbaar veel aankomen in gewicht, darmproblemen, hoofdpijn, acné en nog veel meer klachten maar dat zijn er teveel om op te noemen.

Wat ik fijn vind aan Krista is dat ze toegankelijk, open minded is en totaal niet veroordelend. Ze is zelf heel spontaan en open en daardoor voel ik me op mijn gemak bij haar en durf ik zelf ook meer te delen. We zijn al een tijdje bezig waarin we verschillende dingen geprobeerd hebben. Ik heb zelf ook in mijn leefstijl wat aanpassingen gemaakt en eet gezonder en zorg dat ik de juiste voedingsstoffen binnen krijg dankzij Krista. Ik ben gestopt met de anticonceptiepil en ben met wat vitamines begonnen op aanraden van Krista die konden helpen bij mijn klachten.
Ze had het vrijwel meteen bij het juiste eind. Want na een tijdje zit eindelijk weer goed in mijn vel! Ik doe het nog rustig aan maar ik herken mezelf eindelijk weer terug. Ik voel me fitter, heb een rustige huid en bijna geen darmproblemen en hoofdpijn meer. Mijn gewicht is stabiel en ik begin zelfs al langzaam wat af te vallen. Ik ben Krista hier zo dankbaar voor!

Ik had voor Krista gekozen omdat haar profiel mij aansprak en door haar ervaringsdeskundigheid. De consulten waren laagdrempelig en soms wat informeel, waardoor ik me heel relaxt en op mijn gemak voelde. Ze is heel spontaan en geeft je echt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt en je klachten gezien worden. Ik heb veel behandelingen gehad waarbij er op een afstandelijke en formele manier met mij gecommuniceerd werd en dat past gewoon niet bij mij. Daarom ben ik echt fan van Krista! Als je nog twijfelt.. doe het! Je gaat er geen spijt van krijgen. Het is zo waardevol! Dankjewel Krista voor alles!”