Care for Women specialiste

Home » Specialistische zorg » Care for Women specialiste

De Care for Women specialiste is een gespecialiseerde vrouwelijke zorgverlener met een specifieke vervolgopleiding op het gebied van vrouwen en hun hormonen.
Vrouwen zijn anders dan mannen, dat weten we allemaal. Een van de grootste verschillen betreft ons hormonale systeem. Dat is bij ons vrouwen zeer complex. Na jaren van onderzoek weten we steeds meer. Vroeger dachten we dat onze vrouwelijke hormonen alleen iets te maken hadden met het krijgen van een kindje, dat ze alleen werkzaam waren in onze geslachtsorganen en borsten. Maar tegenwoordig weten we dat onze hormonen actief zijn in veel organen in ons lichaam, zoals bijvoorbeeld in onze hersenen, botten, hart- en vaatstelsel, slijmvliezen. Problemen met onze hormonen kunnen dan ook leiden tot een grote diversiteit aan klachten.

Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die precies begrijpt wat er in jouw lichaam gebeurt? Iemand die de klachten herkent, omdat zij hierin speciaal is opgeleid en bovendien zelf ook vrouw is? Iemand die de tijd voor je neemt, naar je luistert en je een behandelplan geeft dat precies bij jouw problemen en jouw leefstijl past? De Care for Women specialiste is zo iemand. Een professionele zorgverlener gespecialiseerd in vrouwen en hun hormonen. Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig en de consulten worden vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Maak hier snel een afspraak! Want, waarom niet?

Klachten

Heb je last van stemmingswisselingen, opvliegers, pijn in je gewrichten, kramp in je buik voorafgaand aan de menstruatie of ben je niet te genieten als je ongesteld moet worden? Dan heb je waarschijnlijk last van klachten die veroorzaakt worden door de hormonen. Hier lees je meer over specifieke klachten tijdens de overgang, de menstruatie of zwangerschap.

Type consulten

Geen enkele klacht is hetzelfde, dus geen enkele behandeling is hetzelfde. Vaak is het wel al duidelijk door welke levensfase de klachten veroorzaakt worden. Daarom bieden de Care for Women specialisten verschillende consulten aan.

Kosten en vergoedingen

De kosten en vergoedingen van de verschillende consulten en checks vind je hier.

Afspraak maken

Wil je van je klachten af? Wil je dat er iemand echt naar je luistert? Maak dan een afspraak! Klik hieronder voor meer informatie.

Maak een afspraak!

Makkelijk en snel via onze webagenda

N

Specialistische zorg

De specialiste is speciaal opgeleid in hormonale problemen. Zij weet als geen ander hoe zij jou kan helpen.

N

Laat ons je helpen

Doorlopen met klachten is vaak niet nodig. Er zijn inmiddels genoeg goede oplossingen.

N

Aandacht voor joú

De specialiste neemt alle tijd voor je en begrijpt je als geen ander. Zij is immers zelf ook vrouw.

N

Vaak géén eigen risico

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Er is dan geen eigen risico.

N

Doorverwijzing niet nodig

Je kunt zonder doorverwijzing van je huisarts zelf een afspraak maken. Zowel online als telefonisch.

Aantoonbaar Beter Keurmerk