Werken bij

Home » Werken bij

Werken bij

Medewerk(st)er binnendienst/Secretarieel medewerk(st)er

 

Ben jij een duizendpoot die graag aan de slag gaat in een brede functie met verschillende werkzaamheden? Werk je graag in een klein team waar je eigen verantwoordelijkheden hebt? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Jij gaat jouw organisatorische talenten gebruiken om projecten in goede banen te leiden. Jij bedient onze zakelijke klanten, van het inplannen van workshops tot maken van de offerte en het verzamelen van ervaring(en). Daarnaast beantwoord jij binnengekomen e-mails of plan je afspraken voor onze specialisten. Ook kun je als je dit leuk vindt ondersteuning bieden bij onze marketingactiviteiten, zoals het schrijven van artikelen en persberichten. Kortom: een functie waar je zelfstandig werkt en waar geen dag hetzelfde is. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Het organisatorisch regelen van projecten die binnenkomen;
 • Informeren en ondersteunen van onze specialisten in hun dagelijkse activiteiten;
 • Het beheren, organiseren en verwerken van onze business to business activiteiten;
 • Meehelpen / -denken bij onze marketing en communicatie activiteiten;
 • Het afhandelen van binnengekomen e-mails en het beantwoorden van de telefoon

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een proactieve collega die niet bang is om haar ideeën voor te stellen. Iemand die het leuk vind om zowel een stukje commercie, projectmanagement, secretariaat en (ondersteunend) marketing uit te voeren. Daarnaast ben je:

 • 3 dagen per week beschikbaar;
 • Flexibel, accuraat en zelfstandig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Behulpzaam en een teamplayer, je vindt het niet erg om waar nodig taken van je collega’s over te nemen of hierbij te helpen;
 • Daarnaast heb je een relevante vooropleiding (minimaal MBO4)

Dit zijn wij
Care for Women is een organisatie die gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen en zorgverleners opleidt tot Care for Women specialiste. Kwaliteit staat hierbij voorop. Met een klein team regelen wij alles en helpen elkaar waar nodig is. Veel vrijheid en zelfstandigheid in wat je doet zijn voor ons belangrijk, want we vinden dat fouten gemaakt moeten kunnen worden om onszelf te ontwikkelen. Het leven moet leuk en boeiend zijn en werk speelt daar een belangrijke rol in. Maar ook het privé leven; daarom komt overwerk zelden voor.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende startersfunctie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Een marktconform salaris op basis van je vaardigheden en ervaring;
 • Een contract van 24 uur;
 • 24 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband), 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.

Interesse of vragen?
Ben jij de medewerker die wij zoeken? Dan ontvangen wij jouw cv en motivatie graag!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op.

Care for Women specialiste worden?

Heeft u altijd al een eigen praktijk willen hebben en bent u geïnteresseerd in de gezondheid van vrouwen? Dan is de opleiding tot Care for Women specialiste wellicht iets voor u!

Hormonale veranderingen, zoals tijdens de overgang, een zwangerschap of de menstruatie, kunnen leiden tot ernstige klachten. Klachten waar vaak nog een taboe op heerst en waarvan veel vrouwen het moeilijk vinden te bespreken. Toch weten steeds meer vrouwen hun weg te vinden naar een specialist, zoals de Care for Women specialiste. Een nieuw en zelfstandig beroep in de zorg, die inmiddels door de meeste zorgverzekeraars vergoed wordt.

De Care for Women specialiste is een betrokken professional die het leuk vindt vrouwen te helpen bij overgangsklachten, menstruatieproblemen, een zwangerschapswens of anticonceptievragen. Deze opleiding leert u niet alleen alle ins en outs van hormonale problematiek, maar helpt u ook  uw praktijk als zelfstandig ondernemer op te zetten. U staat er niet alleen voor! Klik op de onderstaande button voor meer informatie en het aanmeldproces voor de opleiding.