Werken bij

Home » Werken bij

Werken bij

Vacatures:

Enthousiaste Management assistente en/of Marketing assistente

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als management assistente en/ of marketingassistente? Lees dan snel verder!

Ben jij iemand die graag op zoek gaat naar een brede functie met verschillende werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want deze functie is eigenlijk een combifunctie.

Als management assistente ga je ook marketingactiviteiten doen, zoals het beheer van de social media, de website en het adverteren.  Als marketingassistente sta je ook klanten te woord, verzorg je mailingen en organiseer je bijvoorbeeld de jaarvergadering voor de Care for Women specialisten.

Kortom een veelzijdige leuke baan waar je veel mag doen en veel kunt leren.

Care for Women is een organisatie die gespecialiseerd is in de gezondheid van vrouwen en zorgverleners opleidt tot Care for Women specialiste. Kwaliteit staat hierbij voorop. Met een klein team regelen we alles en we helpen elkaar daar waar nodig is. Veel vrijheid en zelfstandigheid in wat je doet zijn voor ons belangrijk, want we vinden dat fouten gemaakt moeten kunnen worden om onszelf te ontwikkelen. We werken hard, maar houden wel van een lolletje. Het leven moet leuk en boeiend zijn en werk speelt daar een belangrijke rol in. Zo ook het privé leven. Daarom komt overwerk zelden voor.

We zoeken iemand full time of 2 personen voor 3 dagen per persoon.

Contractduur 12 maanden

Parttime uren: 24 – 40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

 

Care for Women specialiste worden?

Heeft u altijd al een eigen praktijk willen hebben en bent u geïnteresseerd in de gezondheid van vrouwen? Dan is de opleiding tot Care for Women specialiste wellicht iets voor u!

Hormonale veranderingen, zoals tijdens de overgang, een zwangerschap of de menstruatie, kunnen leiden tot ernstige klachten. Klachten waar vaak nog een taboe op heerst en waarvan veel vrouwen het moeilijk vinden te bespreken. Toch weten steeds meer vrouwen hun weg te vinden naar een specialist, zoals de Care for Women specialiste. Een nieuw en zelfstandig beroep in de zorg, die inmiddels door de meeste zorgverzekeraars vergoed wordt.

De Care for Women specialiste is een betrokken professional die het leuk vindt vrouwen te helpen bij overgangsklachten, menstruatieproblemen, een zwangerschapswens of anticonceptievragen. Deze opleiding leert u niet alleen alle ins en outs van hormonale problematiek, maar helpt u ook  uw praktijk als zelfstandig ondernemer op te zetten. U staat er niet alleen voor! Klik op de onderstaande button voor meer informatie en het aanmeldproces voor de opleiding.