Anke Simons

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Praktijkadres

Waalweg 21
2988 CH  Ridderkerk

Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico.

U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 87,50 euro.

Betaalmogelijkheden:
  • Factuur

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het telefoonnummer:
088 - 4420442.

Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aantoonbaar beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Herken jij het gevoel dat je vermoeidheid, prikkelbaar, stemmingswisselingen, buikpijn en nog veel meer klachten hebt waardoor jij je niet prettig voelt? Allemaal vage klachten waar je niet goed je vinger op kunt leggen. Het kan je tot wanhoop drijven en tot onbegrip van je omgeving leiden. Ze snappen niet hoe jij je voelt.

Anke Simons biedt je ondersteuning, luistert naar je verhaal. Je klachten zijn echt niet overdreven. Je bent ook niet de enige met vervelende klachten. Ook weet je dat hiermee doorlopen geen oplossing is. Anke geeft je adviezen in alle levensfases. Te denken valt aan klachten rondom de menstruatie of met zo min mogelijk klachten de overgang doorkomen.

Geen vrouw is hetzelfde daarom ook voor iedere vrouw een persoonlijk advies.


Behandeling

Tijdens de eerste afspraak neemt Anke uitgebreid de tijd voor je vragen, verwachtingen en klachten. Ze bespreekt de behandelmogelijkheden om jou weer in evenwicht te krijgen. Je klachten zo snel en veel mogelijk te verminderen. Denk hierbij aan leefstijl, stress, voeding en eventueel met ondersteuning van supplementen. Samen kijken naar wat past bij jou. Je krijgt meer zicht in de hormonen die zorgen voor de klachten zoals jij die ervaart. Tijdens de volgende consulten wordt gekeken of het advies aanslaat of dat we hierin een verandering moeten toepassen.

Het toepassen van een health check behoort tot de mogelijkheden. Bloeddruk, cholesterol, bloed glucose spiegel, BMI, gewicht en lichaamssamenstelling worden gemeten. Ook krijg je hierbij een persoonlijk advies omtrent leefstijl voeding en supplement gebruik.


Opleiding en Werkervaring

Anke werkt al 17 jaar als natuurgeneeskundige. Zij heeft zich de afgelopen 3 jaar gespecialiseerd in vrouwelijke klachten. Zowel jonge vrouwen van onder de 20 als vrouwen van boven de 80 kunnen met klachten die niet bij de huisarts passen bij Anke terecht.

Kennis van nieuwe ontwikkelingen wordt door Anke up-to-date gehouden door bijscholing en webinars te volgen met alles wat vrouwen klachten kan geven.


Indicaties

  • Overgang;
  • Premenstrueel Syndroom (PMS);
  • Menstruatieklachten;
  • Stemmingswisselingen, vermoeidheid;
  • Hormonale disbalans;
  • Health check.

Aangesloten bij

  • VBAG
  • Care for Women